Blyg men vänlig.

10 timmar utan dig och jag saknar dig så jag håller på att gå sönder.

Jag har suttit och läst lite horoskop. Läskigt hur bra det ibland kan stämma.




Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran.
Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket. Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.

Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar omhand. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning.
I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.

Du är mycket fascinerad av historia, kanske för att kvinnan för i tiden blev uppvaktad av sin partner. För det är just så du vill ha ett förhållande ska börja. Du är inte typen som tar egna initiativ eller hoppar i sängen med någon första kvällen, du föredrar en romantisk inledning. Att din partner kan ge dig trygghet är a och o för dig. Några råd på vägen är att du kanske skulle må bättre om du vågade ta första steget ibland.¨


Om ni vill kolla erat tecken :
http://www.annagranberg.com/sid_p.htm 
http://www.ullvi3.koping.se/friitis/Elevarbeten/astrologi/stjarntecken.htm 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0